vrijdag 5 maart 2010

we zijn er weer.
Hallo allemaal.
Eindelijk maar toch zijn we weer op het wereld wijde web aangesloten.
We hadden geen zin meer om te wachten op betere tijden dus hebben we nu een rechtstreekse sateliet verbinding... nait slecht doch ik zo..

De afgelopen maanden zijn omgevlogen en de winter is al weer bijna over. Dat is altijd goed. Op zich hebben we weinig te klagen gehad met de temperatuur.. Alleen December was extreem koud. Nu zitten we zo rond het vriespunt en er boven overdag. plus 5 doet de sneeuw lekker smelten. En het is hier nu dus langzamerhand in een modderpoel aan het veranderen.. Dat krijg je als er nog niets aan de tuin is gedaan voor de winter..lol. Nou ja zodra alles een beetje is opgedroogd kunnen we beginnen et de aanleg daar van.

In tussen hebben we wel kennis gemaakt met een aantal dieren die hier rond lopen.
behalve de herten en Coyotes hebben we hier ook Elanden.
De buren zijn niet zo blij met deze grote jongens. want ze hebben zo ongeveer alle bomen van de buren opgegeten..grr..Eigenlijk is het nog een beetje vroeg om het nieuws wat we hebben te vertellen. Maar er zijn al zo veel mensen die het inmiddels weten, dat we bij deze dat bericht bevestigen....


.....WE ZIJN ZWANGER....


Nog niet zo lang maar wel zeker waar..
We zijn nu een kleine 2 maand onderweg zeg maar.. Dus al met al is het een spannende tijd.

Het volgende klinkt misschien een beetje raar. maar veel meer hebben we de laatste tijd niet beleefd.. en hier houden we ons dus vrolijk mee bezig.
En het gaat ons wel goed af dachten we zo..

Hier laten we het voor nu even bij. Verdere updates zullen weer wat vaker komen dan de afgelopen maanden..

Groetjes
Gerard en Christel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten