donderdag 21 januari 2010

update

Hallo allemaal.
Sorry dat we niets van ons hebben laten horen de laatste tijd.
We hebben nog steeds geen internet en dat gaat ook nog zeker 2 maanden duren.
Toch raar eigenlijk. We zijn dichter bij de stad gaan wonen maar de internet mogelijkheden zijn er niet beter op geworden.
We wachten op berichten van de internet provider. Ze zeggen dat er een nieuwe mast gebouwd wordt in onze omgeving. en die zou ergens in de eerste paar maanden van dit jaar klaar moeten zijn.ivm met kosten van een andere provider enz. hebben wij besloten hier op te wachten. Mochten we dan als nog geen internet via deze weg kunnen krijgen, dan gaan we over op een sateliet verbinding..dus nog even geduld hebben.
Ik heb op dit moment geen foto's van het nieuwe huis.Zit namelijk op het werk achter de computer.
dat is beter dan helemaal niets. Pap en mam hebben wel foto's inmiddels voor de nieuwschierige mensen..
Het huis bevalt uitstekend. Alles werkt nu goed. en is mooi. het voelt erg goed om hier te wonen. veel beter dan de oude woning.Vooral ook omdat dit onze eigen woning wordt(is).
Met het weer hebben we ook nog redelijk veel geluk. Na de kou van de kerstdagen voelt het zalig aan, met ongeveer -5c overdag. we hebben zelfs al weer een paar dagen boven 0c gehad.Wat een genot. De weersverwachtingen zijn iets minder voor de komende week, maar t is niet stervens koud in iedergeval.
Verder gaat eigenlijk alles een beetje z'n gangetje. iedereen is meestal aan het werk.
Gerard werkt in zijn vrije dagen veel samen met Bram, de buurman. ze bouwen een nieuw huis vlak bij ons. En dat bevalt ook erg goed. De heren kunnen het goed samen vinden.
Vanavond gaan we naar Craig Ferguson.. dat wordt lachen. En t is heerlijk een avondje uit samen.

T is wachten op het voorjaar. Zodat we de tuin aan kunnen pakken. En een leuke tijd met onze visite in Mei door kunnen brengen. pap, mam Dorothe en Henk komen..Daar verheugen wij ons enorm op.
Ook om ze te laten zien wat voor huis we hebben gekocht en waar we nu wonen.
al met al dus weinig bijzonders te beleven hier.
Dus tot de volgende keer maar weer..
Zal proberen om een paar nieuwe foto's te denken.

Groetjes
Gerard & Christel..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten