maandag 27 juli 2009

Red Deer

al weer een aantal weken geleden zijn we naar Red Deer geweest voor Gerard's deelname aan zijn 2e Truck roadeo.
vrijdags 'savonds zijn we op ons dooie gemakkie naar de Red Deer lodge gereden. die wordt altijd door Westcan gereserveerd. mooi makkelijk.
natuurlijk hadden we de honden ook bij ons.
Zaterdags smorgens moest Gerard al weer vroeg uit de veren om met alle deelnemers te ontbijten en de theorie test te doen. na dat te hebben gedaan was het rond 10 uur tijd voor de creatieve uitdagingen.Ik ben smorgens eerst even met de honden aan het wandelen gegaan om vervolgens naar Gerard te gaan kijken. De honden hadden weer eens de nodige aandacht. en dat vinden ze toch leuk. knuffelen en spelen, slagen zij nooit af. Gerard Deed het klaverblad super.. zonder enige fout kwam hij daar door heen. dat was een hele verbetering met vorig jaar( hij verteld misschien de rest van zijn belevenissen zelf nog wel_)
Eigenlijk ging alles , op achteruit rijden na erg goed. t kan niet altijd allemaal geweldig gaan, volgend jaar maar weer proberen.
Nadat alle chauffeurs hun parcours hadden gereden zijn wij eerst maar eens naar onze kamer gegaan. waar we zo ongeveer de rest van de middag hebben verslapen. toen we wakker werden was het al bijna 6 uur. Toen moesten we nog even wandelen met de honden om vervolgens snel naar de borrel en het diner te gaan/.
De honden hebben zich prima vermaakt tijdens de wandeling. in het beekje naast het wandelpad. Het was nogal warm weer, en we honden de baliekluivers niet tegen houden.
dus terug bij t motel eerst even bij de auto langs gegaan om met een handdoek de meeste klei en troep van de honden af te vegen.( t was wel de bedoeling dat we een keer weer mogen komen)Na een uitgebreid heerlijk diner werden de prijswinnaars bekend gemaakt en allerlei eterij tickets verkocht en behandeld zeg maar.(dr zat voor ons dit jaar niets bij)

zondags hadden we bedacht om een leuke wandeling te gaan maken vlak bij Red Deer in de Badlands. wat denk je regen. gestie derrie. maar dat heeft ons er niet van weer houden als nog naar de betreffende bestemming te gaan.
dry island buffalo jump


al met al hebben we geluk gehad met het weer en was de omgeving geweldig mooi.
de honden hebben zich helemaal uitgeleefd, en wij ook.
na een wandeling van ongeveer 3 uur zijn we weer naar huis gegaan.
en zat het weekend er weer op.Dinsdag 14 Juni hebben we visite gehad van Harry en Betsy.
zij waren op de terug weg van Alaska en wilden nog even bij ons langs komen.
we hebben heerlijk ge BBQd en na wat te hebben bijgepraat en te hebben genoten zijn ze weer richting hun Hotel in Calgary gegaan.

1 opmerking: