donderdag 15 november 2007

katten en kerstboom

hi Y'all

Ik weet t is een beetje vroeg,
in iedergeval voor nederlandse begrippen maar de kerst is op komst.
Wat hier inhoudt zoals in Nederland, alles versiert en vele leuke dingen te koop..
ok niet " als" Nederland...geloof mij, ze zijn hier gekker.
Er is zo ontzettend veel mooi spul te koop, dat ik maar het liefste de grote kerstschappen vermijdt.. Je koopt je hier arm aan geweldige spulletjes.

Ik heb een paar weken geleden al een kerstboom gekocht bij de CO-OP in Wetaskiwin..
en alleen maar omdat ie in de aanbieding was, er zijn een paar lampjes die het niet doen, maar ik kon hem voor $44 niet laten liggen, terwijl de rest van de beetje degelijke bomen zeker over de $150 zijn.
tevens had ik toen een aantal dozen rode ballen gekocht, maar die gaan NIET de boom in.
Ik wilde mijn boom rood met goud combineren maar het is een helemaal gouden boom geworden, en de reden daarvoor is, dat de gouden ballen enzo allemaal van plastic zijn en dus in redelijke mate kat BESTENDIG.

Afgelopen week hadden de boefjes al ontdekt dat de boom een leuk klimobject is, maar nu in de woonkamer is het een nog groter feest,
het was vandaag, 2 ballen er in hangen en voor de 2e goed en wel hing lag de eerste er al weer uit. man,man wat zijn die rakkers snel.
Het is mij uiteindelijk wel gelukt de boom leuk te versieren,maar alleen toen de rakkers zo moe waren dat ze lekker lagen te slapen.
maar goed, nog een paar dingen uitbreiden en hier ziet alles er weer mooi uit.

Verder heb ik de afgelopen week weer wat oppas werk gedaan wat uitstekend gaat.
En een aantal erg mooie wandelingen hier in de buurt gemaakt..
het was wel iets meer dan een normale wandeling met de nodige klimmerijen en afdalingen, maar de honden en ik hebben genoten. en hebben heerlijk geslapen de nacht er na.

Ik ben in de laatste 2 weken bij 3 parties uitgenodigd.. ala lingerie, sieraden, recepten enzo..
dus geen gewone feestjes..

Ik snap ook best wel dat ik een geweldige niet te ontkennen persoonlijkheid ben, en dat iedereen mij er bij wil hebben, maar ja ook ik moet keuzes maken.

dat ik maar naar 1 ben gegaan, ja t geld wil wel op haha, heb op de Party bij Robin een nieuwe ketting met bijpassende oorbellen en armband gekocht..heel mooi voor t opkomende kerstfeest van Westcan. Op de party vroeg Gloria of ik zin had in january mee te gaan voor een paar dagen Las Vegas, moet es kijken of dat allemaal gaat lukken en natuurlijk overleggen met de financiele chef..

verder buiten de wandelingen, heen en weer gerace naar vanalles toe oppassen en de drukke dierentuin in huis heb ik weinig te vertellen dus laat ik het er ook maar bij voor vandaag.

Christel

1 opmerking:

  1. Whaaahaahaa....je was 'bescheiden' nog ff vergeten....hè, hè...

    We zien de katten al wel hangen ja, denk dat niemand zulke originele kerstversiering in de boom heeft hangen

    BeantwoordenVerwijderen