zondag 29 mei 2011

rondje touren

>Hallo Allemaal,

Vandaag 29 mei zijn we een rondje aan het rond rijden geweest..
Een gedeelte is de route die Gerard altijd rijdt.
We wilden even kijken of we de honden ergens konden laten zwemmen en we hadden het thuis wel even gehad..Even er uit was wel lekker.

We zijn via Fort Saskatchewan naar het noorden gereden. Richting Red Water. Vlak voor Fort Saskatchewan is een groot terrein met stenen en ook hadden ze daar een paar verroeste auto's staan waar ik even aan het fotograferen ben geweest.
Onderweg kwamen we langs een plek waar de honden er even uit konden. Heerlijk zwemmen in de noord Saskatchewan River. Daarna zijn we verder langs de rivier gereden over gravel wegen naar Waskatenau. Hier stop Gerard altijd om te eten en soms om te slapen.

Het is vanaf daar namelijk nog 1.5 uur rijden naar Edmonton. Wij hebben er natuurlijk langer over gedaan omdat we aan het touren waren en niet de normale wegen hebben genomen. Wel hebben we in Waskatenau even een kop koffie gedronken.
Ben vond het eerste gedeelte van de rit wel leuk, maar na de koffie was meneer er zat van, en dat hebben we geweten.
Op de terug weg zijn we via Lamont door Elk Island gegaan. Dit is een natuurpark met Bison en elk en elanden. Het enige wild wat we hebben gezien is een bever. Leuke maar vreemde beesten.


Natuurlijk moesten we bij Ardrossan stoppen voor een enorm lange trein. Het heeft zo'n 10 minuten bijna geduurt voor die voorbij was en wij verder konden
Rond half 7 waren we weer thuis..
Iedereen blij.Geen opmerkingen:

Een reactie posten