woensdag 14 juli 2010

oppassen

Daar zijn we weer..
Het is een vreemde zomer dit jaar.
De afgelopen jaren was het zo enorm droog dat de meeste meren half verdampt zijn.
Dit jaar lijkt de natuur het te willen inhalen.
We hebben het nog niet zo slecht als in sommige delen van Nederland, maar toch.

Het weer schommelt van 25c.wat een normale temperatuur is naar soms maar 14 graden en regen. Bijna iedere dag als het warm is geweest, worden we getrakteerd op onweer.
En vaak natuurlijk recht over ons huis. bah.

Deze week is het helemaal feest.
De buren zijn op vakantie. Dus wij passen op hun hond en de planten en de post.
Op zich is dit geen probleem. De honden kunnen het goed samen vinden, dus zou 3 honden in een wandeling geen probleem moeten zijn..
Dat is het deze keer wel want de hond van de buren is loops...Dat is in dit geval een probleem met Bo. beide honden vinden elkaar veel te leuk nu en kunnen niet samen lopen zonder het risico te nemen dat Tanja gedekt zou worden. jammer, dus maar 2 keer lopen als het zo uit komt. of een van beide partijen heeft pech.
Tanja is normaal gesproken los rond het huis, maar na 2 keer bij ons aan te zijn komen lopen heb ik haar maar vast gedaan in haar kennel. Gelukkig kwam ze beide keren aan wandelen toen ik al weer thuis was van mijn werk. Anders had Bo al feest gehad.Volgend jaar meer geluk..

En dan natuurlijk hebben we deze week S@#T weer gehad. 2 dagen regen. Ook nog niet zo'n probleem als alles werkt zoals het hoort.
Dat is natuurlijk weer eens niet zo. Bij de buren wat water overlast gehad, en 's morgens om 6.30 al aan het water scheppen geweest om te voorkomen dat hun basement(luxe kelder) niet onder zou lopen.Lekker zo vroeg. Na m'n werk weer heen gegaan, en kon ik weer beginnen. Bij Gerard op het werk was het al niet veel beter gesteld en hij kon niet laden. de Esso was overstroomt. Ik vond het natuurlijk helemaal niet erg dat hij toevallig thuis kwam. Hij heeft de dompel pomp bij de buren aangezet en na een uurtje of 3 hadden we de boel daar weer onder controle..
Wat een opluchting.Een ander nadeel van dit vochtige weer zijn de neefjes of op z'n Canadees Muskito's.
Pokke beesten..prikken je helemaal lek als je in hoger gras wilt wandelen. Wat bij ons op de 3 hectare natuurlijk weer het geval is.

Een positieve noot in het koudere weer is wel, dat het voor mij goed vol te houden is. Ik kan met mijn toch echt wel groeiende buik niet echt klagen.
De kleine is druk aanwezig tegenwoordig. Vandaag was helemaal feest, wat een drukte. Dat beloofd nog wat.

Alles gaat op het gebied van zwangerschap uitstekend. Volgende week de 20ste Juli heb ik mijn laatste afspraak met mijn eigen dokter. En daarna moet ik naar mijn nieuwe dokter in het ziekenhuis die ook bij de bevalling zal zijn. Ik heb al eerder met deze nieuwe dokter DR. Brown kennis gemaakt toen ik een maand ofzo geleden in het ziekenhuis was beland na een gemene griep aanval.

We zitten eigenlijk nog te twijfelen of we een zwangerschaps cursus o.i.d. willen gaan doen.
'T is altijd lastig dingen te regelen met een roterend schema van Gerard.
Als iemand goed advies heeft, dan horen we dat natuurlijk graag.

Alle andere dingen gaan aardig z'n gangetje. Ik laat het aan Gerard om zijn Westcan verhaal van de afgelopen tijd te doen...

Groetjes
Christel ;)Paard loopt ergens bij ons in de buurt en wilde wel even poseren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten