zondag 27 september 2009

op verzoek een paar meer foto's

op de onderstaande link staan een aantal foto's van hoe het huis en de omgeving er uit zien.

KLIK OP DEZE TEXT OM DE FOTO'S TE ZIEN

Het was een hele operatie om het huis te verhuizen.Gelukkig hebben ze daarvoor gespecialiseerde bedrijven.
Het huis stond in Sherwoodpark, maar daar wordt een weg verbreedt en de overheid had de mensen van dit huis uitgekocht zodat het huis weg gehaald kon worden. Daarna heeft de overheid het huis geveild en de huidige eigenaren hebben het gekregen. Daarna is het grote proces begonnen van alles klaar maken en bedrijven bellen om het hele kakkie te verhuizen.totaal stond het hele kakkie op 2 trailers.1 met het huis, en 1 met de garage. Als het goed is zijn van de verhuizing ook foto's genomen, en ik hoop dat ik die kan krijgen later. Nu staat alles op zijn plaats en is het tijd om de tussen ruimte tussen keuken en garage klaar te maken. dit wordt een stuk van de keuken en een klein halletje naar de garage toe. Daarna wordt er beton in de basement gestort zodat we daar een fatsoenlijke ruimte. dat is net zo groot als het totale oppervlak van het huis. dus ruimte zat voor een slaapkamer, badkamer, woonkamer en keukenblok.
Gerard heeft Bram, de huidige eigenaar vd week meegeholpen, en Bram heeft Gerard na 2 dagen gevraagd of Gerard wel bij hem aan het werk wil op zijn vrije dagen.
Al met al komt het er op neer dat Gerard nu dus 2 betaalde banen heeft, haha. en t verdient ook nog goed. Bram is aannemer en heeft werk zat.
Het mooiste is op dit moment met ons toekomstige huis, dat Gerard betaald wordt voor het klaar maken van onze eigen woning.
Het wachten is nu op de aanleg van electrisch, gas, telefoon, septictank en water.
het water hebben we in een onder het huis gemaakte opslag tank van 50.000 liter ongeveer.(het stuk tussen keuken en garage. Dit moeten we dus in de toekomst goed in de gaten houden en zelf water bestellen. Weer iets nieuws, maar t werkt goed.
Als er verder vragen zijn dan horen we ze wel nemen we aan en dan zullen we ze zo goed mogelijk beantwoorden..
Wij zijn in iedergeval erg blij met onze toekomstige woning.. een hele stap vooruit..

mailen voor vragen kan altijd naar cdwakker@hotmail.com of gmwakker@gmail.com

Gerard en Christel

1 opmerking:

  1. man,man,man,,,hoe krijgen ze het allemaal voor elkaar he,,,zomaar even een huis verhuizen. Ziet er geweldig uit luitjes,,ben blij voor jullie. Gefeliciteerd.

    xxx smok Siena

    BeantwoordenVerwijderen