donderdag 24 september 2009

Gezinsuitbreiding

op 17 september jongstleden is ons gezin uitgebreid met een jongetje,aangezien het veel te veel werk en moeite kost om iedereen een kaartje te sturen doen we het maar zo....
Zoals al gezegd is het een jongetje,en we noemen hem Harry.
Hij weegt ongeveer 150 pond,is ongeveer 1.80 meter lang en praatte als brugman bij aankomst......
Het was een erg gemakkelijke bevalling,eventjes op en neer naar het vliegveld,kereltje onder de arm,koffertje mee,en weer naar huis.
Zoals de meesten nu wel zullen begrijpen is mijn kleine, grote broer bij ons in komen wonen,om voor Westcan te gaan werken.
De lonen liggen hier namelijk een beetje hoger als in New Brunswick,en eigenlijk kon hij het niet verkroppen dat ik op een groterdere auto in de rondte reed als hij.
Meteen afgelopen maandag begonnen alle trainingen bij div.raffinaderijen en op de zaak zelf,dus hij is meteen lekker druk...
Wat hebben we verder allemaal beleefd in de afgelopen tijd,dat we geen tijd hadden om de blog bij te houden vragen jullie je ongetwijfeld af?
Nou....eigenlijk niet eens echt veel om eerlijk te zijn.Wel had ik vorige week een mooie rit naar Prince Rupert aan de kust in noord Britisch Columbia.Het was een rit met "JET-A1"zgn.vliegtuigbrandstof voor het plaatselijke vliegveld.Dit vliegveld ligt op een eiland voor de kust,omdat het stadje zelf geen plek heeft.(het ligt tussen het water en een enorme berg in gebouwd)
Het laatste stuk van de reis ging dus ook met een boot.....
Dit was ook wel verteld door de planning,alleen had men niet verteld wat voor boot...
Ik dacht dat ik op een veerpont zou gaan,maar een keer aangekomen in de haven bleek dat men er hier een ietsje ander idee van veerpont op na houdt.....Het bleek te gaan om een dekschuit met een sleepbootje ervoor,de auto moest er achteruit op,daarna anderhalf uur dobberen,andere kant er weer af,snel lossen,bootje weer op en terug naar de vaste wal.
Aangezien ik toch in B.C was,vroeg de asfalt-planner of ik een ritje in de buurt wilde doen,en och,'k was der toch dus waarom niet?
daarna nog een rit door de bergen en dalen met benzine,om daarna weer naar Edmonton te gaan,en voordat je het weet ben je 6 dagen verder.....mooi man.
Oh,voordat ik het vergeet.....
WE HEBBEN EEN HUIS GEKOCHT.
Het staat op 8 acres(omgerekend 3.27 hectare),heeft een garage voor 3 auto's,en is vanbinnen helemaal klaar,dus geen geklus meer.
Om een beetje in Canadeesche stijl te blijven,dit huis stond eerst op een ander plek,en is verplaatst op twee grote opleggers,en op de nieuwe plek op een nieuwe fundering gezet.
Deze fundering is 2.70 meter diep,dit noemt men hier de "basement".In de basement komt een badkamer,slaapkamer en keuken,en is dus eigenlijk een apartement op zich..
kan broertjelief in z'n eigen ruimte.
3 opmerkingen:

 1. Nope, niets gebeurd. Broer komt inwonen, nieuw huis gekocht.....neuh...vrij weinig nieuws hahahahahahaha
  Maar wel met grote impact HAH!!!
  Dat huis van jullie begint supervormen aan te nemen!!! We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat!!
  Christel, bij voorbaat HULDE voor je ..........(U mag hier invullen naar eigen inzicht (lol))!! Ha...als Harry verbaal ook maar 2 beetjes op z'n broer lijkt....
  Nee , alle gekheid...komt goed, zou zo zeggen, een hele fijne tijd zo gedrie├źn.

  Groetjes!!! Ron & Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje mina,,,,wat een kwinne,,,,wat zitten daar een paar mooie guitige dakkappeltjes op,,,,wel eem,,supermooi zeg maar. Zo zou ik ook nog wel kunnen en willen wonen.

  Dikke smok xxx Siena

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En dat zegt zo tussen neus en lippen door even dat ze een huis hebben gekocht. Jeetje wat leuk. Gefeliciteerd!!! Ziet er erg gezellig uit en volgens mij heb je ook buren redelijk dichtbij. Lijkt me ook wel een keertje gezellig.
  En voor Harry een eigen ruimte is ook niet verkeerd natuurlijk. Nou ik wens jullie een hele fijne tijd in jullie nieuwe woning en met de gezinsuitbreiding. liefs Linie

  BeantwoordenVerwijderen