woensdag 11 juni 2008

celeb en ander spul

De eerste 2 weken in het hotelwezen zitten er bijna op.vandaag woensdag de laatste dag voor deze week en dan weekend.
Nu ik de computer systemen een beetje onder de knie krijg is het werk goed te doen. het is wel de hele dag staan, maar uit eindelijk went ook dat wel.
Het werk opzich is een variatie van allerlei dingen. nieuwe boekingen maken, mensen in-checken, annuleren en proberen zo veel mogelijk vragen van klanten te beantwoorden.(en dat zijn er nog al wat) Het werk bevalt mij prima.
Gisteravond kwam er een man aan de bali en stelde zich voor als Rick Mercer. Wilde In-checken.
http://www.youtube.com/watch?v=BhTZ_tgMUdo
Rick is een hier bekende stand-up comiek en heeft daarnaast een dagelijks tv programma "the mercer report"
google ze.
Het was wel leuk om deze celeb eens in t echie te zien. wat een kleintje is dat. dat valt op tv niet op maar man man. 1.65cm (als ie dat haalt) nou moet ik er bij zeggen dat ik in verhouding tot ieder ander die in t hotel werkt soms wel een reus moet lijken.en voor mij zijn die anderen net kabouters. iedereen is hier gemiddeld kleiner dan wij lange Hollanders.

Naast het hotel werk heb ik deze week ook nog 2dagen oppassen..dus dat is niet veel slaap.
maandag was het hotel werk 23.40 thuis. dinsdag morgen 6.30 oppassen. (en ik kan ook niet altijd direct op bed als ik net thuis ben van een dagje werken. plus dat er een paar dieren helemaal uit hun dakkie gaan 's avonds. dus kom je pas om 12.30 ofzo op bed.hmmdat is dus totaal 5 uurtjes slaap..maar hier komt het. moet je wel kunnen slapen en niet wakker liggen tot 3.30..grrr..na t oppassen door naar t hotel en om 11.45 weer thuis.en vandaag t zelfde liedje..
blijf morgen gewoon hele dag liggen..maar alles bevalt goed en t oppassen heb ik nu eenmaal in iedergeval voor deze maand nog beloofd..dus doen we dat gewoon.

vorige week hebben we van de Canadeese overheid de papieren gekregen voor de volgende stap naar de pemanente verblijfsvergunning. De medische test. afgelopen maandag heb ik een afspraak gemaakt voor komende vrijdag.Ik had niet verwacht zo snel aan de beurt te kunnen komen.Maar zoveel te sneller, zoveel te beter.

we zitten inmiddels al een poosje te wachten op onze belasting teruggave..(zou ons prima uit komen, die paar extra cent'n)kreeg ik vd week een brief dat ze van mij geen sofinummer hebben. ja duh...dat weet ik ook wel. ik moest dit jaar ook belasting aangifte doen ondanks dat ik geen sofi nummer had of wat dan ook. onze accountant had daar speciaal achter aan gebeld.(ik mocht immers toch niet werken). heb er nu dus weer es veel werk van en t kost alleen maar geld..krieg ja toch niks terug...moet er een "officiele" copy (dus met stempel van notaris a $25)
van mijn geboorte certificaat bij doen.en aangezien ik nu wel een sofi nummer heb die dr ook maar bij.

BELASTINGDIENST:

" LEUKER KUNNEN WE 'T NIET MAKEN,
MAKKELIJKER MAKEN WE HET AL HELEMAAL NIET "

dat is dus overal het zelfde.

komende zaterdag start de kaartverkoop voor een concert van Reba en Kelly Clarkson
dus hopen op goede plaatsen.
en zaterdag avond hebben we een feestje bij onze Afrikaanse vrienden. hun oudste zoon is nu ook in Canada en dat moet gevierd worden.plus dat ze een huis hebben gekocht..
zondag naar Craig Ferguson in het winspear theater..en maandag weer dubbel werk..
zo vliegt de tijd snel om..

C

1 opmerking:

  1. Ha, ahahahahahahhaa....toch fijn dat 'DE BELASTINGDIENST' nog kan bijdragen aan een 'home-sweet-home' gevoel, ....stel je voor dat je ZE toch es zou gaan missen.

    Groeten,

    Chevy, Tink, 0 & Mad-dog!!

    BeantwoordenVerwijderen