maandag 11 februari 2008

denk je dat je 't gehad hebt

Krijg je na een paar dagen nog een "cold snap", bah het was deze keer als koudste -36c en zelfs -27 voor een dag of 3 was voor de Canadezen toch ook wel erg veel van het goede, het is hier in 13 jaar niet zo koud geweest. De normale koudste temperatuur ligt rond de -18c...en als ik eerlijk ben, ben ik blij als het rond de -18c blijft. T is net niet te koud om helemaal niet naar buiten te gaan..
afgelopen donderdag, de laatste van Gerards 3 vrije dagen zijn we bij -15c aan het vuurtje branden geweest..even een boom verbrand en ons oud papier..het was heerlijk weer, helder blauwe luchten en stralende zon..wel moet je je sneeuwbroek en de snowboots aan want zonder is het dan wel weer verrekte koud, maar in onze warme kleding is een paar uur buiten uitstekend te doen..Natuurlijk vonden de honden en de katten het maar wat mooi om zolang buiten te zijn...verder hebben we het redelijk druk gehad afgelopen weken, met oppassen,truckrijden, kerk en allerhande andere dingen..afgelopen zondag zijn we na de kerkdienst voorgesteld tijdens een lunch in de kerk aan de gemeente..sta je daar in t midden jezelf te tonen..Gerard had natuurlijk weer mazzel op dat gebied en was aan het werk..Na het voorstel rondje kwamen vooral de "oudjes" op mij af en waren erg nieuwschierig wie ik dan wel niet was en waar ik vandaan kom etc..de oudjes zijn allemaal immigranten van plm 50 jaar terug..opzich was het wel leuk hoor, al die interesse. Verder hebik vandaag (maandag) de meeste papieren ingeleverd voor onze permanente verblijfsvergunning..bijna alles is nu rond..gelukkig..

en buiten dit heb ik niet zo heel veel bijzonders, alles gaat zo z'n gangetje en komen we al aardig in een ritme die ons goed bevalt..

C.

1 opmerking:

  1. he cristel en gerard
    leuk hoor deze site ik heb hem ook gelinkt naar mijn ouders tonnis en minie leeuwis ik hoop dat je hier nog lang mee doorgaat want ik vind dit erg leuk om te lezen
    nougroetjes ook van mijn ouders
    marja haneman leeuwis

    BeantwoordenVerwijderen