woensdag 26 december 2007

snowboard les en kerstDaar zijn we weer...

afgelopen maandag hebben we met Steve en Robyn snowboardles gehad op Rabit Hill
zo'n 20 minuten rijden.
Eerst wat passen en meten om de juiste schoenen te vinden en een board op te halen en daar gingen we, we hadden geluk dat we met z'n viertjes les hadden op half 10.
Man dat valt tegen hoor... eerst moesten we leren steppen als het waren, een voet vast op het snowboard en met de andere steppen om vooruit te komen..dat alleen is al zwaar..dan kom je met het feit dat je als er geen lift oid is je ook moet proberen met een voet vast aan dat board omhoog te lopen, gebruik makend van een of andere techniek..de zijkant van t board in de grond rammen..en dan afzetten en een stap maken..kan vertellen dat het board na een aantal stappen toch redelijk zwaar aan een voet wordt..maar goed eindelijk in de gaten hoe het de bedoeling is om naar beneden te gaan..met het board over dwars anders krijg je wel heel veel snelheid.
Gerard had het snel in de gaten en had er grote lol in..ikzelf had wat meer moeite omdat op den duur beide voeten vast zitten aan dat board en je dan ook nog es omhoog moet zien te komen..
DAT GING NIET..verdorie..maar het belangrijkste is we hebben wel veel lol gehad en weer wat geleerd
en we gaan het zeker nog es weer proberen..
ik denk dat ik ook es een skiles neem..lijkt me wat makkelijker om de benen onafhankelijk te kunnen gebruiken..vooral met opstaan...
Dinsdag was het natuurlijk kerst..
Gerard is toen optijd vertrokken om naar t werk te gaan. helaas.
ik ben 'smiddags naar Robyn's ouders geweest. heel traditioneel dinner gehad..
alles tot in de puntjes in de kerstsfeer..de kalkoen op tafel en nog veel meer lekkers..
super gezellig..
Daarna rond 6.30 eindelijk weggekomen daar om vervolgens naar Anton en Annemarie te gaan . die maakten zich ook al zorgen dat ik mischien wel alleen zou zijn..pff stel je voor..maar dat kan niet hoor.
ook al weer een uitnodiging gekregen voor oud en nieuw...mensen denken zeker dat wij ons niet kunnen vermaken..nou ik zit inmiddels volgeboekt hahahahaha

We gaan overdag oliebollen en appelflappen bakken met Steve en Robyn. dineetje met zn vieren en daarna komen Anton en Annemarie met de kinderen
dus komt helemaal goed..blijven lekker thuis en laten anderen bij ons komen..
1 opmerking:

  1. hier nog een verlate nieuwjaars wens vanuit limburg wij wensen jullie heel veel succes in je nieuwe vaderland en wij genieten met volle teugen van jullie site.
    Ga vooral zo door en de groetjes van: Harry Verstappen.

    BeantwoordenVerwijderen