maandag 3 september 2007

long weekend september


(mooi gespoten)( klik op afbeeldingen voor grotere)
( KAT VON D van LA-ink( google ze)
Aangezien ze hier veel houden van lange weekenden en eigenlijk iedere maand wel een maandag vrij hebben om het een of ander was het dit weekend ook zover..
een lang weekend. Extra lang omdat Gerard vrijdag ook niet hoefde te studeren of te werken.
We zijn donderdag toen Gerard weer thuis kwam en we Paul de Engelsman een lift naar huis hebben gegeven uitgenodigd voor een BBQ engelse stijl..
Dat was niet verkeerd en natuurlijk zijn we daar zaterdag naar toe gegaan om kennis te maken met deze mensen. Het ging om een afscheidsfeestje van een stel engelsen die weer terug naar de UK gingen na 4 jaar. voor de een jammer voor de ander nieuwe kennissen opdoen.
Het grootste voordeel van deze groep is dat op een enkeling na iedereen hier vorig jaar is gekomen en dus precies weet waar je door moet en wat er geregeld moet worden..Ook van de vrouwen de uitnodigingen van als je het even niet ziet zitten of je wilt iets weten " schaam je niet maar kom er mee, we helpen je.." en anders kom voor de gezelligheid even een bakkie koffie doen"
Deze groep vrouwen is erg enthousiast en meegaand..
Op de BBQ was ook een stel uit Zuid afrika.. Das pas lachen praat rustig Nederlands en er hoeft geen engels aan te pas te komen. haha. De Engelsen zorgden voor de humor en het gelach.. man man dat is een stel hoor..
super gezellig en we gaan zeker vaker met hun om..

Ook heb ik hier met een planner van het locale busbedrijf gepraat en zodra ik mag werken en dus mijn social insurance number heb, kan ik hem bellen en mijn busrijbewijs halen op hun kosten en dan beginnen met 20 uur werken voor zo'n 18$ per uur...
Ik heb nog wel even tijd voor het zover is maar lijkt me erg leuk om mee te starten..en nog goed verdienen ook.


Zondag zijn we naar de tattoo conventie in Calgary geweest..retourtje ongeveer 600 km
Dit was we leen hele leuke dag..beetje ver rijden maar met de dingen die we hebben gezien best wel de moeite waard.
We hadden de honden ook meegenomen dus konden we niet te lang binnen zijn.. maar na een uur ongeveer even naar buiten om de honden uit te laten. naast he congrescentrum loopt een rivier waar we makkelijk bij konden komen dus hup de honden afkoelen in het water. Caelan wilde zoals bekend met een complete boom aan de wandel en natuurlijk kan madam er maar slecht tegen dat deze nog met wortels in de grond zit als de boom wel horizontaal ligt. Dit geeft altijd een leuk tafereel.
Verder hebben we op de conventie Kat Von D gezien..( google ze) en een aantal erg goede artiesten. tevens waren er een aantal hele mooie choppers en hotrods te bewonderen..
we waren al met al rond 10 pm weer thuis..

Christel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten