dinsdag 15 mei 2012

zomer

zo eem he. dat is een verandering die plots kwam. t was vandaag erg warm. en dan is het toch minder aangenaam werken buiten zonder airco en een veiligheids helm op. maar ook wel weer leuk. we zijn op t werk nog met de funderingen aan het opbouwen. volgende week wordt er weer beton gestort. 

Ben had vorige week een antibiotica kuur gekregen van de dokter. zijn oren waren wat rood en hij had een hese stem. nu gaat het weer stukken beter. Hij slaapt weer goed en is enorm goed te pas.

Vanavond maar eens het gras gemaaid. nu nog de boel aan harken. dat komt nog wel. We hebben in iedergeval weer een lekker stuk meer gemaaid dan vorig jaar. Eigenlijk moete de boel eens goed vlak gemaakt worden. t valt niet mee om 3 hectare wat hobbel de bobbel is te maaien. gelukkig begint het al wel goed te lijken.
morgenvroeg ga ik materiaal op halen voor de leuningen aan het dek. dan kunnen we daar ook gebruik van maken zonder dagelijks een hartverzakking te krijgen om Ben... foto's komen nog.. slaap lekker en tot de volgende keer..
Geen opmerkingen:

Een reactie posten