woensdag 19 januari 2011

Zo alle feestdagen zijn voorbij. iedereen is weer beter gelukkig..
Met Benjamin gaat het erg goed. hij groeit als kool.. bij het consternatie bureau was hij 7.1 kilo en 60cm.. dat gaat lekker..
Op 13 Januari hebben Ben en ik een babyshower gehad van de kerk waar we enorm bij zijn verwend met speelgoed een kinderbijbel en kleertjes.
Ondanks het weer waren er toch nog behoorlijk veel mensen. We hebben erg veel sneeuw gehad de laatste 2 weken..er ligt zeker een meter sneeuw nu.. Het lijkt geweldig maar is op de wegen een chaos.


Benjamin is op Zondag 16 Januari gedoopt.. De organisatie hiervan is een beetje snel gegaan ivm Gerard's werk..Omdat we nooit zeker weten op t moment wanneer hij vrij is op een zondag..

Op het moment is Gerard iedere avond thuis en werkt 6 dagen en is dan 2 vrij.en daarna 5 dagen werk en 1 dag vrij. De reden is dat ie een foutje had gemaakt en dus strafwerk heeft..(wat je maar straf noemt.. iedere avond bij huis..en als alles goed loopt bij het laden kan hij al vroeg thuis zijn.Dit mislukt wel eens..vooral met het slechte weer.De ander vraag is nog wat het oplevert financieel..We wachten wel af.Benjamin en ik hebben onze vlucht naar Ned geboekt.. 8 Feb vertrekken we vanaf hier en komen 9 feb aan in Amsterdam..
We verheugen ons enorm op het weer zien van iedereen en natuurlijk het showen van Benjamin..

Christel


1 opmerking:

  1. Hoi Chris,

    Nog een week en dan zijn jullie hier. Ik wens jullie een goede reis en hoop jullie te ontmoeten. (Ik kan geen bericht achterlaten op je hyves, zodra ik scrol flipt de hele bende op zwart...heeeel raar.
    da hoor,
    hennie c94

    BeantwoordenVerwijderen