zondag 9 december 2007

snowboard winterpret

Hallo,

afgelopen vrijdag hebben we een kindersneeuwboard gekocht.. want wij als onervaren snowboarders wilden eerst eens iets testen voor we voor het grote gaan natuurlijk..
De snowboard was een beetje aan de smalle kant, maar lol hebben we er zeker op gehad.
Na de nodige keren met de snufferd in de sneeuw te zijn beland kregen we toch in de gaten hoe we ons evenwicht konden behouden tijdens onze " snelle afdaling" van wel 30 meter..
Het grootste nadeel van naar benden gaan is dat je om nog een keer te gaan weer omhoog moet klimmen..
* idee meeneembare lift..
man man wat wordt je moe van al dat heen en weer sjouwen..maar het heeft de pret niet gedrukt. en voor je t weet ben je weer 2 uur verder.
binnenkort gaan we met Steve en Robin naar Rabit Hill een keer een paar snowboard lessen nemen..gezellig met z'n vieren..en geen van ons kan snowboarden dus lessen is geen overbodige luxe..anders wordt het een rollende sneeuwbal naar beneden..haha

verder is het hier op het moment iets warmer.. wel -5 c ipv minimaal -15
en is het goed vol te houden, zonnetje d'r bij en gaan met die banaan.

vorige week maandag heeft Gerard een ietwat mindere sneeuw ervaring gehad.
de wegen waren zo wit en de sneeuw waaide zo erg op dat de wegen niet meer zichtbaar waren..
dus is zodra hij kon ergens gaan overnachten.. wat het beste idee was in dit geval..
liever een paar centen minder dan ongelukken..oh en hij vond het raar dat zijn vingers koud werden ondanks de handschoenen die hij aan had..bleek het -31c te zijn...
vandaag hebben we onze vuurkorf aangemaakt en hebben alle oud papier en wat hout opgebrand... gek idee eigenlijk..de sneeuwvlokken waaien om je oren en je staat buiten rommel op te branden..
eigenlijk was het geweldig met z'n tweeen buiten, beetje drinken erbij en een sjekkie..
heerlijk..

1 opmerking:

  1. Dat is inderdaad een raar idee ;-) In Nederland mag het amper, want anders heb je wel de een of andere ambtenaar op de stoep, dat je dat vast NIET mag verbranden zonder vergunning! DAT zal in Canada toch hopelijk wel iets minder erg zijn!!

    Groetjes en jullie ook prettige feestdagen,
    Ankie.

    BeantwoordenVerwijderen