woensdag 9 november 2011

visite en verjaardag Ben

He hallo,

Natuurlijk is het al weer een poosje geleden dat we iets hebben gepost.... Nou daar zijn we weer..
We hebben het de afgelopen tijd en ook in de nabije toekomst aardig druk..
Gerard werkt  veel door.. zo'n 70 uur per week en 48 uur vrij..die 48 uur zitten dan wel weer lekker in het weekend. Dus das fijn..
Ik ben op het moment bij de buurman in loondienst. Hij is timmerman en ik ben nu dus timmervrouw haha.. Op zich bevalt het werk me eigenlijk wel.. Hier een wandje in elkaar timmeren en daar een vloertje leggen en weet ik het wat er allemaal meer bij komt. Nou ja t belangrijkste van het hele gedoe en werk is dat er wat extra centen in het laatje komen..
Ben is overdag naar Sarah de oppas.
Daar hebben we erg veel geluk mee.. Hij vind het bij haar helemaal te gek en zij is ook stapel gek op hem.. wat wil je nog meer. We kunnen ons geen betere wensen.

Zo als het er nu uitziet moet ik komende week of zo met Bram naar Peace River voor 14 dagen. dat wordt een hele opgave.. Niet zozeer door de werkzaamheden, 2 betonnen vloeren storen voor oliemaatschappijen om tanks op te zetten, als wel voor het feit dat Ben 24 uur per dag naar Sarah gaat door de week. Gelukkig is Gerard nooit echt ver van huis en denkt hij wanneer het kan om Ben de honden, katten en de rest van het huishouden.

Dit  gedoe komt vooral voort uit het feit dat Gerard's vorige baas ons nog een paar 1000 schuldig is. Zal er verder niet te veel over uitweiden behalve het feit dat de Labourboard, er nu achter aan zit.. soort rechtsbijstand op het gebied van werkgevers en personeel enzo...

Afgelopen weken hadden we visite van pap en mam. Zij hadden een week of 7 geleden besloten om Bens verjaardag cadeaus zelf te komen brengen.. Nou ja het feit dat ze kwamen was natuurlijk het grootste cadeau.
We hebben een hele leuke tijd gehad samen en die tijd is ook weer eens veel te snel om gevlogen.
Ben is enorm verwent door pap en mam en ze hebben een super tijd gehad samen. Dit weer zien is veel leuker dan welke Skype dan ook.

Vrijdag de 28ste was Bens verjaardag en onze vrienden kwamen natuurlijk langs om het met ons te vieren. Dit was enorm gezellig. Ben is dik verwent met alle kado's, maar een doos waar hij op kan zitten en klimmen vind hij het leukste.

Van zijn taart proefde hij eerst met een vinger een kleine beetje gevolgd door met 2 handen grijpen een hele grote hap. Hij vond het heerlijk.
De week er na zijn we een paar keren bij de Ikea geweest waar Ben met volle teugen van de knoflook broodjes heeft genoten. Hij vind het super leuk om ergens heen te gaan.. vooral als hij dan ook nog eens zelf mag kruipen. een stilzitter is hij absoluut niet.
Nog een paar dagen denken we en dan kan hij zelfstandig lopen. Hij wil nu al niet meer kruipen of vast gehouden worden. Hij loopt alleen als hij je vinger maar vast kan houden. heerlijk zo'n vrolijke ondernemende knul..

Pap en Mam. we houden van jullie.
Dikke kus..

Christel Gerard en Ben..
ps , meer foto's komen nog
3 opmerkingen: